top of page

WIMPER EXTENSIONS - Wat je moet weten - deel 1

Als je het woord wimper extensions hoort of leest, kunnen er heel wat vragen bij je naar boven komen. Wat is het nu precies? Hoe werkt het? Waar zijn ze van gemaakt? Is het schadelijk voor mijn ogen of eigen wimpers? En ga zo maar door. In de komende blogs wil ik jullie hier wat meer informatie over geven.


WAT ZIJN WIMPER EXTENSIONS:

De wimper extensions zijn hele dunne losse haartjes die 1 voor 1 ( One by One) of als plukje van 2 tot 6 haartje ( Russion Volume) op de natuurlijke wimper worden geplakt met snel drogende lijm. Deze haartjes zijn onder te verdelen in 2 soorten:

* Silk coating

* MinkVOOR & NA - Lengte 14 mm - D-Krul

Silk coating en Mink zijn beide synthetische wimpers, gemaakt van PBT-vezels waarbij de Silk coating vaak wat stevigere en glanzender is en de Mink wat fijner en matter is. Beide zijn superzacht en voelen heel prettig aan. Salon La Pureté gebruiken we zowel de Silk coating als de Mink. De Silk coating wordt vooral gebruikt voor de One by One, wanneer je een wat opvallendere look wilt. De Mink coating voor een meer natuurlijke look en voor Russian volume wimpers.

De wimper extensions zijn er in verschillende lengtes en diktes verkrijgbaar, maar ook de krul van de wimper kan verschillen. Bij Salon La Pureté gebruiken wij vooral de D krul, die we in diverse diktes en lengtes gebruiken; Dit is een hele mooi ronde krul, waarmee je een mooie oogopslag kan creëren.


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page