top of page

PERMANENTE MAKE-UP

Onbezorgd opstaan met prachtig gevormde en gekleurde wenkbrauwen of lippen, dan is PMU of permanente make-up wellicht iets voor jou. Met behulp van een speciaal PMU apparaat waarin een hygiënische naaldmodule wordt geplaatst, worden pigmenten in de lederhuid aangebracht. Permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. In tegenstelling tot een tatoeage, is permanente make-up een semi permanente methode. Dit houdt in dat de pigmenten langzaam vervagen en ca. 4-5 jaar zichtbaar zijn. Door middel van een jaarlijkse touch-up kan het resultaat opgefrist worden en hou je langer plezier van je permanente make-up.

salon la purete pmu powder brows voor behandeling
salon la purete PMU powder brows na behandeling.png

Bij Salon La Pureté maken we gebruik van de pixel techniek. Hiermee worden met het PMU apparaat kleine pixels aangebracht die een prachtig poeder effect geven en een zorgen voor een luchtig resultaat. Dit resulteert in mooie ombré powder brows of een subtiel lip blush effect. Al naar gelang we de hoeveelheid pixels verhogen, wordt het effect intenser en dieper/gevulder van kleur. 

salon la purete pmu lip blush voor behandeling
salon la purete pmu lipblush

Met permanente make-up geef je niet alleen een mooie vorm en kleur aan je lippen of wenkbrauwen, maar kun je ook kale plekjes, oneffenheden of littekentjes camoufleren.

Wil jij weten of permanente make-up iets voor jou is lees dan de  Algemene Informatie PMU door, om goed geïnformeerd, je beslissing te kunnen nemen. Daarnaast kun je via deze link Nazorg PMU de informatie vinden die belangrijk is als je de behandeling hebt ondergaan. 

bottom of page